Koktejl lásky

Koktejl lásky

Anotace: :)

 

Namíchám ti koktejl lásky

bude plný endorfinů

chutnat ti bude bez nadsázky

přidám i pár triků z filmů.

 

Tvá mysl se stěží ubrání

mým bujným představám

laskat budu tvé tělo bez ustání

thajskou masáž dobře znám.

 

Pod mými doteky rozvineš se v květ

orosené lístečky zulíbá můj ret

tvou vůni opojnou ve flakónku uvězním

pro krásné chvíle za štěstím.

Autor neandrtalec, 20.10.2023
Přečteno 71x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Lexi, Psavec, šerý, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyvedená romantická*
Snad mě zrak nešálí. Snad ani vkus neplete.
Ženský trub sexy do zadku zakotvený. Jak do srdcete*

20.10.2023 11:25:02 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí