Déšť všechno myje

Déšť všechno myje

Anotace: ***********:-))

...................

Déšť všechno myje
od prachu čistí
záhonky zalévá
naprší do listí
a když pak doprší
a svítí slunce
květy se usmějí
na každé louce.

Z vlčího máku
je milá v červeném
z modrého zvonku
kráska modrooká
co na dva motýly
z bílé kopretiny
zvesela moc ráda
cink a cinká.

Pomalu se šeří
slunce už zapadá
a někdy oblohu
červánky přikrývá
květy už také sní
svůj květinový sen
aby byl kouzelný
i ten příští den.

~~~~~~

................

Autor Květka Š., 21.10.2023
Přečteno 52x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, IronDodo, šerý, Marten, Frr, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super.

21.10.2023 18:55:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí