Ne,to už se nezmění…

Ne,to už se nezmění…

Anotace: ~~~~~~~~

.........................

~~~~~~~~
Básně,povídky,čarovné pohádky
rok píše dopředu a občas pozpátky
o jaru o létu,barevném podzimu
a něco krásného nechá i pro zimu.

Před okny létal drak z papíru
o vršek stromu na nose má díru
to mu však ale vůbec nevadí
podzimní vítr rád si s ním dovádí.

Stromy a keře už zeleň nebaví?
Rádi se do jiných barev zahalí
a ráno si uplete z mlhy šál
kde se ten podzim tak rychle vzal?

No kde,rok si listuje v kalendáři
nejvyšší čas,podzim něco vaří
vaří si povidla a marmeládu sladí
na poli brambory jsme opékali.

Každý rok je stejný nikdo se nediví
malovaný podzim se nám jistě líbí.
A že je mu často do brečení?
Ne,to už se nezmění…

~~~~~~~~

...........................

Autor Květka Š., 25.10.2023
Přečteno 57x
Tipy 15
Poslední tipující: Fany, IronDodo, Žluťák, šerý, o3_gambit, Vivien, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) milé Květko, jako vždycky u Tebe :-)! ST

27.10.2023 08:34:51 | Fany

moc pěkná básnička:-)

25.10.2023 16:45:38 | o3_gambit

Rádo se stalo.

25.10.2023 16:29:43 | mkinka

Opět jsem ráda nahlédla

25.10.2023 16:18:40 | mkinka

:-)...DĚKUJI

25.10.2023 16:25:27 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí