Z rocku

Z rocku

Anotace: z rocku

Z rockových balad můžu číst,
jak někdo šíleně milovl,
v očích druhého chtěl číst,
své srdce mu z lásky daroval.

V rockových srdcích můžu vidět,
jak někdo touží a je sám,
může jenom závidět,
a nesmí být milován.

Z rockových srdcí na mě sálá,
ta snaha být víc,
jít pro to do neznáma,
a přesto nebýt nic.

V rocku hledám odpovědi,
kdo jsme my a kdo jsem já?
jen malí usměvaví mradi,
a já černá princezna?
Tak kdo je můj král...
...a kdo princ.
Autor Aaliyan, 31.03.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi hlavně ta poslední sloka, ta se ti moc povedla. Občas ti tam skřípne rytmus, ale jinak je to hlavně pocitovka, takže dobré.:o)

15.04.2007 11:54:00 | Sokolička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí