Kniha snů

Kniha snů

Anotace: ...

V úkrytu vzdáleném, ve světě nekonečném,

kde vzduch voní touhy a přání bezmezných

Leží tam jasně, na oltáři snů,

kniha toho, co bychom rádi žili, co toužíme dál znát

 

Je to tajný společník na našich cestách,

když vzpomínky v naší vnitřní krajině tančí

Stránka za stránkou, příběhy se rodí,

povídky o lásce, dobrodružství a hrdinech

 

V listujícím větru hvězdy se třpytí,

každý palec, co otevře knihu, doslova klíčem je

Srdce se rozbliká a my do světa vnikneme,

mezi řádky snů, kde fantazie se svažuje střemhlav

 

Ať jsou to příběhy ztracených království,

nebo vzlety a pády na ohnivých koních

Kniha snů se stane naším průvodcem,

do světa, kde jsme všichni neomezení a volní

 

Sníme o létajících lodích, vesmírných plavbách,

o lásce, která srdce rozbuší, až do nejvyššího taktu

Kniha snů nám bránu za bránou otevírá,

do všech těch nekonečných možností, co jsme do ni zahrnuli

 

Ať jsou to sny pravdivé či jen prostých myšlenek doutnání,

kniha snů naše nejvnitřnější touhy a naděje zachytí

Tak ji ochraňujte, držte pevně ve svých rukou,

ať je zdrojem inspirace, posvátným klenotem svých snů

 

Vstupte do své knihy snů, plácejte mezi stránkami,

nechte ji otevřenou, aby probudila vaše srdce

Kniha snů nás na celém našem životním putovaní provází,

ať nám otevírá nové obzory a nikdy nekončí

 

Tak čtěte, sněte a pište své vlastní řádky,

v knize snů, kde můžeme být všemi, kým chceme být

Ať je toto slovo, které jsem napsala, jednou ze stránek,

v knize snů, stále otevřené, nikdy nezapomenuté

Autor Misha, 30.10.2023
Přečteno 50x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Žluťák, mkinka, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kniha kde fantazie se svažuje střemhlav, kde čekají tě vzlety a pády na ohnivých koních, taková rozhodně nemůže bejt nezajímavá... tož listujme a čtěme... a vpisujme se do ní..._)*
Zdravím tě, Mišulko.

30.10.2023 15:15:42 | cappuccinogirl

vpisujme do ní naše toužebná přání a sny, ať se nám vyplní, listujme stránku za stránkou a čtěme, zároveň se ponořme do světa fantazie, kde můžeme být volní jako ptáci:-)*

Též Tě zdravím, kapučínko

31.10.2023 06:06:58 | Misha

Zajímavá básnička

30.10.2023 05:03:16 | MatyhoZmaty

děkuji moc za komentář:-)

31.10.2023 06:03:29 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí