Pošlu ti z cesty

Pošlu ti z cesty

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

..........................

~~~~~~~~~
Pošlu ti z mé cesty
/ty můj milý/
pohlednici...
Já měla šaty z bílých růží
a ty frak z tulipánu.
Třeba ti lásko neuvadnu.
Napíšu můj příběh do novin
to snad smím.

Totiž...
blázním jinak...asi tak
teď letní módou se živím
z lístků růží halenka
z kapradí se šije sukýnka
takovou si letní módu
šiju já,letní švadlenka
každý den se předvádím
nikomu snad nevadím
kopretina je klobouček
ozdoba malý pavouček
vedle něho beruška
co mu šeptá do ouška?
Snad se moje móda líbí
pavouk ten mi štěstí slíbí.
A já pohlednici hodím
do schránky
počkám si na tebe
pak máme svatbu a líbánky.

~~~~~~~~~

....................

Autor Květka Š., 31.10.2023
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, o3_gambit, IronDodo, Frr, Žluťák, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí