Bude to

Bude to

Anotace: Památce zesnulých.

Bylo to jen trochu prázdné
a stíny o kterých jsi si myslel že jsou jen k zamyšlení
toho hezkého kterého tu už moc není
jen důvěra ta která vyvěrá mezi slovy
mezi květy o kterých si myslíš že jsou jen krásné
myslíš si jen to co tě naučili aby tě použili
ten příběh je dost tristní a láska tísní se
v záhybech v poryvech náklonnosti a naivní důvěry
a ti nevěrní a perverzní zní si od radosti

koho chceš poučovat ?

kam máš v úmyslu své slabiny schovat ?
kde si myslíš že je to správné místo ?
kde je řád a v duši čisto
jednou až se tvá slova s větou střetnou
ty si uvědomíš vlastní bezvýznamnost
a jak důležitý je most mezi slovy
jak hluboký je jejich význam
zapálíš svíčku tryznám k pokoře
a za hoře smíření
pochopíš konečně
proč řeky plynou do moře

pak na kolena klesneš
v té kráse stinných splavů
rozedraný větry času
pokořený skloníš hlavu
rozfoukaný
v hlíně trýzně změkneš.
Autor Íá, 31.10.2023
Přečteno 102x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, IronDodo, mkinka, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí