Jako řeka jež plyne

Jako řeka jež plyne

Anotace: Básnička odpovídající mým náladám a pocitům. Oboje si se mnou dělá co chce...nevím,možná vám to bude připadat nepochopitelné...

Jako řeka jež plyne

Jako ptáče, které z hnízda vylétá
jako potůček co teče v řeku
jako květina jež pomalu rozkvétá
mění se její život úměrně jejímu věku.

Každý den se něco mění
každý den je zázrak sám
že teď ONA jsem středem dění
že jen ONA si zůstává...

před branami střední školy
nenápadná blondýnka
má být velká, to však bolí
mezi těmy všemy lidmi připadá si... malinká.

Fajn, tak narovinu....

Co se to se mnou kruci děje?
tohle přece nejsem JÁ
tahle holka se snad jenom směje
ta druhá v zadu v minulosti zůstává.

Jednou dole jednou na vrcholu
životem si jen tak plujem
stejně tak ale můžem spadnout z výšku dolů
do nejhlubší temné sluje.

Krásy i strastí dospívání
zmizí jednou při svítání
vše co má, si tvrdě získat musela
a dál jako by jít už nechtěla. (?!)

Zastaví se čas a pak jen...

Jako řeka jež plyne
vesmírem půjdem stále dál
nejkrásnější na tom je že sníme
o tom o čem se nám jenom zdá...
Autor Malinka, 31.03.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí