Smích s nádechem hoře..

Smích s nádechem hoře..

Anotace: ˝jen tak pro lidi..co se v jarním dešti našli a ví co dál se životem,podívejte se na někoho kdo neví a snad pozná..byl by rád..

zkus se zamyslet..
Co vidíš?
neboj se pomyslet,
určitě to chytíš.
Chceš se smát.
Já vim,nevíš jak..
Špatná nálada nutí i ledy tát,
nepomáhá ani levý hák,
už skoro ani nechceš..
Je to tak?
nic neříkej
oči snad vidí mě i tobě do duše
směješ se?
ale..musíš?
ne jen už tě nebaví dělat si vrásky ..vlastně se mračit,
na tenhle svět,
kterej by ti měl stačit,
a uzavřít se pro tebe hned.
Tak příště..řekneš si
ale..nevíš
zase nevíš
co bude zítra,za hodinu,za tři vteřiny
Tak si to užívej a ještě ten smích prosím používej
at neskončíš jako troska,s trochou nadsázky..jako já..
Autor latybe, 29.03.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí