Výpověd..

Výpověd..

Anotace: Je to trochu starší,z bouřlivějších let mé existence,vlastně proč se přetvařuju..ty léta pořád trvají a špatný nálady se vracejí..jsem na to sama..

Každé ráno to samé,
probuzení sladké
a pak už jen hora nádobí
a pravidelné týrání.
tužkou točím kolem stínu
brečím do díry která už nemá sílu
tak jako já
chápete?
tot každý den muj
jsem jak koš na hnůj
hnuj ze všech lidských citů
pláč,smutek,zlost
proč ne radost a toho moc?
nemám nárok na tu velkou tíhu
a tak se snažím myslet
nemám na co?
jen snad na to vnitřní prázdno..
Autor latybe, 29.03.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí