špendlíková hlavička 1/3 (Písek)

špendlíková hlavička 1/3 (Písek)

Anotace: tak

její táta mi jasně řek
jdi do hajzlu a už se tady neukazuj
a já si celou dobu myslel
že je to hodná spravedlivá babička

propíchal jsem celou noc
ty gumy svítily
teď už si můžu dát krabičák na oslavu
teď nevím...

...snědla tu bon bo ni éru nebo ne?

měl jsem kurva koupit chipsy
s příchutí

je to blbec
řekli si když mě pozorovali za oknem

čuměli v noci do tmy a sledovali siluetu chlapa
jak mluví sám se sebou a strká si dlouhé hřebíky do krku

kurva jak já bych neexistoval
ale znáte to
žádný most není tak vysoký
a žádný nůž tak ostrý
a tak dále




já si tak hodně moc přál aby se to stalo
že se stalo dřív než jsem to čekal




odskočil jsem si na hajzl
a ocitl se v cizí posteli



jsi chudej jsi chudej
neboj
zachránili jsme se
jenom to musí zůstat tajemstvím

tak ty dělej že jsi mrtvá
a já budu dělat že ještě spím

Autor CoT, 12.11.2023
Přečteno 79x
Tipy 15
Poslední tipující: Avola, Jan Kacíř, jort1, Iva Husárková, mkinka, ukrytá v máku, narra peregrini, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jitřené (po)city... o to silnější báseň... přeju, aby Tvý srdce bylo zase plný... lásky...

12.11.2023 19:31:58 | ukrytá v máku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí