Plápolající jiskra lásky

Plápolající jiskra lásky

Anotace: ...

V Tvých očích jiskra ohně plápolá,

mým srdcem vždycky se rojí

Tvůj úsměv jako slunce nade mnou září,

můj pohled rozjasňuje

 

Tvůj hlas pro mě jako melodie zní,

do jiného světa mě zavádí

Tvá něha mě jako dešťovou kapku hladí,

spadne na květ a probudí ho

 

Tvoje doteky jsou jako lék,

uzdravuje mě a zároveň posiluje

Když jsi se mnou, cítím se jako jeden celek,

jako bych našla svoje místo na světě

 

Miluji Tě víc než slova popsat mohou,

Tvá láska je pro mě nekonečným pokladem

Společně procházíme životem žhavým,

jsme spojení v srdci, navždy splýváme

 

Tak snadně z Tvé lásky dýchám,

jako vzduch, který mi nadechuje sílu

Jsi mým doplňkem, mou největší vášní,

milostná píseň mě vždycky přiživuje 

Autor Misha, 14.11.2023
Přečteno 74x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, Frr, mkinka, o3_gambit, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí