Nič nechápem...

Nič nechápem...

Anotace: -

Nič nechápem...

Niagara vo mne hučí...
Eskapády pocitov nezdolaných.
Pouličná lampa do okna mi čučí

záblesky svetla na mňa pozerajú...
Klope, klope dáždik
na okno, ako na dážnik.

Ústa prezieravo zívajú...
Užiť prášky, či pohár vína,
čo je lepšia medicína!

Nič nechápem...

Myseľ už chystá sladké sny...
Každý nerv cíti lásku hravú,
večer padol na prázdnu hlavu

ponúkla si mi pery ústa
a ja som iba ticho stál
veľmi som sa bál

iný démon ťa bozkával.

Nič nechápeš...

Autor IronDodo, 15.11.2023
Přečteno 122x
Tipy 17
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, Marťas9, RadekČ, Ophelia81, jort1, Žluťák, mkinka, Fialový metal, Ondra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic nechápu... nic nechápeš... to je tak tklivě napsaný...ale je to dost zoufalý povzdech. Pohlazení, Irone, ode mne...tvým směrem...

15.11.2023 19:01:30 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí