Jak strastně smutkem trpím v paralelním světe snů!!

Jak strastně smutkem trpím v paralelním světe snů!!

Anotace: :-)

Jak strastně smutkem trpím v paralelním světe snů!!

Tvou vášeň smutnou škrtím a utíkám od našich dnů…

Jsem druhou mízou pro tvé srdce,
Biji splašeně a prudce
Jak samotář na odchodu..
V běžném, ne životním, chodu…
Splašená ve zbytku splašek
Vzešlých z granátových flašek
A zkyslá jak kyselina
Válečná
Neklidná pěna
Ve stínech plyšového kopru
To mám z životního fofru
A honbou za věčností v nás
Chci se s tebou opít zas!!!

A usínat jak serenáda
Tančící na poušti
Když mě štěstí opouští
Jsem já….
Autor Ammazonic, 01.04.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí