Lásce

Lásce

Anotace: Z deníků 2023

Co asi obědváš
a co se Ti zdá?
Mám otevřená okna
a báseň prospívá.

Víš, trochu se bojím,
že zůstanu bez odpovědi.
Barvy po těle už ale letí.

Smířená v objetí.
Zamilovaní jako děti.

Srdce plane
a slova jsou postelí.

My rozněžněné do okolí.

La a lí.


Tvé oči v mých se spojí.
Autor mkinka, 16.11.2023
Přečteno 107x
Tipy 29
Poslední tipující: Fialový metal, Karolínka, Misha, zde.neck, Iva Husárková, Marťas9, IronDodo, Niška, V.N.Losinský, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí