Balada o topiči

Balada o topiči

Anotace: Dobré skutky ano,ale pečlivě zvažuj komu.

Vesmírné kyvadlo zhouplo se
pod krásnými hvězdami
Mléčné dráze pod nosem

sluneční vítr tiše zašeptal
a maličkaté zvonečky cinkly si
na kulisy připravené za oponou
na dva páry nohou pod peřinou
v kamnech praská světelná show

přikládám dvířky uhelné brigety
s vědomím že rozcuchaná ty
máš zadek pěkně studený
který nejde zahřát mými kamny
ani za dva dny

přesto neúnavně přikládám
navzdory tvým náladám
topím uhlím topím dřevem
stíhaný tvým hněvěm
nedostatečnosti

přesto díky mé vytrvalosti
teplota pomalu stoupá
ledovce kácí se do moře
jinovatka z půlek se ztráci
tvá přízeň se pomalu vrací

ještě tam hodím dvě větší polena
a možná mi před spaním
místo pohádky za odměnu
ukážeš svá ledová kolena…

….ta rozehřejeme příště ale
ty ty ty dochází mi brigety
jen ta touha je neměnná.
Autor Íá, 17.11.2023
Přečteno 59x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí