JSI VÁŽNĚ CRISPY

JSI VÁŽNĚ CRISPY

Anotace: ...

 

já jí vykal

ona mně ne

evidentně to bylo vzájemné

 

hráli jsme karty 

dáma eso janek

opodál stál malý stánek

 

tohle je pro vás

jeden teplý klobás 

bez pečiva

mně to neva 

 

lascivně lízala nanuka

řekl jsem Dívko

můžu si nechat to dřívko?

 

nemusíš chodit kolem horké kaše

jsi vážně crispy

jestli chceš

tak se se mnou vyspi 

Autor Šimon Sáva, 20.11.2023
Přečteno 57x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, J's .., Vivien, Žluťák, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A chtěls??? :-)*

20.11.2023 12:00:10 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí