PŘEDNOST

PŘEDNOST

Anotace: ...

 

prosím slečno

já si zvládnu otevřít sama

prosím, až po vás

takže mám přednost, protože jsem slabá?

já jsem stará škola, nás učili úctě vůči něžnému pohlaví

něžnému pohlaví? to je přesně jedna z těch odporných zakořeněných relativizací

vy jste nějaká nabroušená

ne, já jsem feministka 

takže vy nejíte maso?

já bojuji proti patriarchální společnosti postavené na genderových stereotypech

takže vy jste to... no... na holky?

 

už jsem to nevydržel

v plné rychlosti

jsem do nich najel

na segwayi

 

v té chvíli si byli rovni 

on měl zlomenou nohu

ona zlomenou čelist 

Autor Šimon Sáva, 24.11.2023
Přečteno 58x
Tipy 18
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Jarunka, Marťas9, básněnka, Žluťák, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, šerý, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsem se pobavila, úplně to vidím..genderově se váleli spolu na zemi ;-)

24.11.2023 17:54:33 | básněnka

Černý humor vyšisovaný z polo-jasna slunce. Dílo zbavené tvůrčího stereotypu.*
Pobral jsem si s chutí.

24.11.2023 12:19:36 | šerý

jo...když rovnost, tak ve všem :D

24.11.2023 11:25:24 | stormeater

Neměla bych se smát. Směju se.

24.11.2023 11:17:50 | IkkarisKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí