Vydávám se na cestu

Vydávám se na cestu

vydávám se na cestu

alejemi mrtvých

není to tam jako tady

nikdy jsem nevěřila

že můžeš zradit

naposledy chci ještě uslyšet tvůj hlas

je mi to vniveč jako vždy

pořád hraješ svoje hry

s ďáblem.kostky si zahraju

stokrát vyhraju stokrát prohraju

remíza se nepočítá

ani do tohohle světa

s mrtvými raději budu tancovat

a na věčnou cestu se s nimi

vydávat

Autor Sára Černá, 26.11.2023
Přečteno 106x
Tipy 9
Poslední tipující: narra peregrini, RadekČ, o3_gambit, Psavec, Iva Husárková, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí