Planně poeticky

Planně poeticky


Jsem subjekt lyrický 
- snad nebude to navždycky -
ale teď jsem
a můžu s objektem 
- ovšemže lyrickým - 
snít, pít, jíst, číst, malovat ...
milovat? 
A třeba vyzout sandále a hladit nohou nárt 
jen tak 
mimo stojem 
A přitom žvýkat stéblo trávy   
a mhouřit oči, dělat, co mě baví 
- co se mi (z)líbí -


Tak s výhledem na andělíky 
poslouchám vyprávění 
pak zahodím stéblo 
- však přece netonu -  
stoupnu si na špičky 
a spojím své slovo s tím tvým

Přímo u zdroje 

Trocha epiky

občas

neuškodí 

 

 

 

Autor IkkarisKa, 26.11.2023
Přečteno 93x
Tipy 33
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Niška, Anfádis, jort1, Fialový metal, Ďábel sám, Sonador, Iva Husárková, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neuškodí

27.11.2023 12:53:08 | jort1

Tak ta je parádní, bezva život

26.11.2023 13:05:51 | Lexi

Krásné, milé a příjemné číst. Dýchá idylickým harmonickým jazykem.

26.11.2023 10:50:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí