Pláč

Pláč

Anotace: ...tuto báseň jsem napsal když jsem cítil nutkání prolít pár slz...jenže u můžu to nejde tak lehce...

Chce se mi
A chce se mi tak strašně moc
Nemůžu
Já nemůžu si fakt pomoct
Rád bych je na své tváři cítil
A všechnu bolest a zlost vymítil
Nejde to
Nejde to. A proč? Já nevím
Přejde to
Jenže já si neulevím
Něco je tam ve mně drží
Proč z mých očí už neprší?
Zoufalost
Zoufalost mě obklopila
Nevolnost
Ta se taky dostavila
Mám se bát a stále mlčet
Kvůli tomu, že chci brečet?
Autor Kain de Amedha, 01.04.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle pocit znám.. je to občas úplně šílený... a to jsem holka.. .)

01.04.2007 19:57:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí