666 básníků

666 básníků

Anotace: ... tuto báseň bych rád věnoval všem, kdo rádi skládají básničky...

Kolik básníků básní o lásce?
A kolik z nich jako já?
Kolik z nich užírají emoce?
A kolik z nich umírá?

Kolik básníků básní o smrti?
A kolik jich jí opravdu zná?
Kolik jich v dálky své odletí?
A kolik jich srdce své hledá?

Kolik básníků básní o temnotě?
A kolik z nich je věřících?
Kolik z nich touží po samotě?
A kolik je krvácejících?

Kolik básníků se bojí Pekla?
A kolik z nich se mu vysmívá?
Kolika jim Múza utekla?
A kolik oči zavírá?
Autor Kain de Amedha, 01.04.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí