kam s přáním

kam s přáním

Anotace: o rozřešení... tahám ji ze šuplíku, je už tak rok stará, ale stále aktuální

Bůh není bazar,
není zastavárna,
já mu to nutit nebudu,
účtenky sbírá po kasárnách,
neptej se proč, z jakých důvodů.

malá továrna na podmínky,
jen troška krátkých obvodů,
přání vhazujte jednotlivě,
mě se ptej proč, z jakých důvodů.

hádanky, pouze bez řešení,
co hádat nebudu,
necyklované dění,
jakoby bez mínění
se neptáš proč, z jakých důvodů.
Autor grygaruv atelier, 01.04.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí