Polnočné zvonenie

Polnočné zvonenie

Anotace: -

Polnočné zvonenie

Zvon do tmy duní
čierna opona padá,
pozdvihnem krv a víno,
obliekam si pyžamo
do nočného bdenia.

Pokojný
iba hviezdy
a mesiaca jas.
Blúdim nič ma netrápi,
nevolá, neraní zas.

Autor IronDodo, 30.11.2023
Přečteno 84x
Tipy 18
Poslední tipující: Niška, RadekČ, Kan, šerý, Psavec, Kubíno, cappuccinogirl, Ophelia81, o3_gambit, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí