Uzda osudu

Uzda osudu

Anotace: ..

Stejně jako ty a stejně jako já,
se obloha mění každým dnem,
každou vteřinou se různí,
představy o živote ,
soužití ve dvou,,
když nad nimi skláníš hlavu,
nafouklou nad ránem,..

Myslíš,
že jsou na tom všichni stejně
že každý to svý má daný,
že do víkendu chybí ještě den,
omyl někde ještě dva..
..a..
Přitom uzdu osudu,
držíš v rukou ty,,
Autor Roger, 01.04.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak.Hezká a pravdivá.
Oprav si:Myslíš,že jsou/uteklo Ti - J.

03.04.2007 20:28:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí