Mikulášská radost

Mikulášská radost

Anotace: ...

V temném zimním večeru

naděje se v srdcích rodí

Mikuláš se blíží, ano, přesně tak,

svým úsměvem nás obdaří

 

Plný pytlík dárků v náručí drží,

dobrota z jeho očí čiší

V červeném plášti k nám přichází,

v našich duších lásku zasévají

 

Děti netrpělivě čekají,

stopy ve sněhu sledují

Mikuláš s andělem a čerty

s překvapením si užívá dílčí vtipy

 

Zvonek zvoní, dveře se otevírají,

nadšení v dětských očích se rozlévá

Mikuláš a jeho společníci

v radosti všechny zahřívají

 

Je to čas, kdy se dary rozdávají,

radost, štěstí a veselí

Mikulášovou lásku a péči cítíme,

veselý večer s úsměvem svým oslavujeme

 

Tak ať je tenhle Mikulášský den

plný štědrosti a radosti,

Mikuláš s sebou vždy přináší,

dar nejkrásnější – dar lásky, co pro nás chystá

Autor Misha, 05.12.2023
Přečteno 105x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsmev a dar lásky čo viac si priať

05.12.2023 10:25:19 | IronDodo

děkuji pěkně za komentář:-)

06.12.2023 22:23:54 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí