VČERA

VČERA

Anotace: ..... jen tak :-))

Ulehám ke spánku,
před očima myšlenky běží.
Vzpomínám na hlavu plnou copánků,
které jsi rozplétal jen stěží.

Tenkrát jsem klopila zrak,
ale přála si vřele,
ať líbáš mě zas a zas ....
Dnes neklopím zrak – říkám ti to směle.

Tak dlouho, předlouho zrál ten čas
a síla lásky jako gejzír vytryskla z nás.
Doba je jiná, vše kolem se mění,
my prožíváme to sladké snění.

Za chvíli nás čeká výročí.
My díváme se do očí.
Pramen citu stále prýští.
Kéž se nikdy neroztříští.
Autor Dalimila, 30.03.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí