Pod...

Pod...

Pod širým nebem
vztyčeným na sloupech
tvých smyslů
na základním kameni
tvých doteků
křížem krážem rozřezáváš půdu
svého těla
hledáš poklad nevyslovený
zatajený v dechu.

Horskými dráhami
svých pocitů
obestavěl jsi krajinu
života svého.
Hrdý projektuješ stavby
svých myšlenek,
v podmořských galeriích
velebíš ticho.

Modli se k bouři a
jakmile vtiskne
do tvých rukou blesk,
udeř do svých základů a
svá chodidla zapusť hluboko
do Matky země.

Teď,
když se město
tvých snů řítí,
jsi volný.
Autor Niška, 09.12.2023
Přečteno 65x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, jitoush, cappuccinogirl, IronDodo, šerý, RadekČ, Psavec, o3_gambit, Žluťák, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj holky... nemám moc time. Vďaka za všimné.

10.12.2023 21:46:38 | Niška

....Pevně vkořenit a vzhlédnout....Ji.

10.12.2023 18:39:05 | jitoush

WOW... to je panečku zajímavá cesta ke svobodě :-)*

09.12.2023 18:14:25 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí