PROČ???

PROČ???

Anotace: ....proč, které se týká lásky :-)

Proč láska je tak krásná?
Proč každá bytost je s ní šťastná?
Proč bez ní život nudný je?
Proč existuje co lidstvo je?

Proč láska vynutit nejde?
Proč mizí, když bytost z očí sejde?
Proč není ji nikdy dost?
Proč naděluje smutek i radost?

Proč láska je čistá, ryzí?
Proč někdy bez vysvětlení zmizí?
Proč neumí být nekonečná?
Proč jí podléhá dítě, paní, slečna?

Toť hodně otázek ohledně lásky.
My si z nich neděláme vrásky.
Protože lásku k sobě v srdci máme
a s mým Sluníčkem ji nikomu nedáme!
Autor Dalimila, 30.03.2005
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí