Rychlý oční pohyb

Rychlý oční pohyb

Anotace: Liter, 28.12.2006

Ruce od krve
zabitého králíka
který se narodil proto
aby skončil
jako nedělní oběd

vytleskávají rytmus
přídavku na děti
na všechny děti s plnými
břichy králičího masa

Rychlý oční pohyb
zmateně uhýbá a
odmítá věřit
zdání se o kotcích
kde zůstane jen seno
a miska s vodou

...kdo odpustí našim snům ?
Autor Alci, 10.12.2023
Přečteno 83x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, nehledaná, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně, hodně dobré*

10.12.2023 23:42:17 | Sonador

:-(

10.12.2023 22:11:47 | CULIKATÁ

Já nejím králíci maso, já nejraději hladím ten milý kožíšek milé lásky.

10.12.2023 21:31:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí