Kroužim

Kroužim

Anotace: prostě kroužim)

Krajinou se ploužim
řvu, pláču
a toužim.
Tvym snům tajně sloužim.

Neříkej nic,
kromě pár dotyků
hledám pořád víc?
Od prázdnyho půllitru
do pracující osoby
chci slast
hřející v pupiku..

Je to málo?
V temnotě života kroužim
pořád ještě
toužim
tobě věrně sloužim.

Co chci víc
je víc lasky na tyhle planetě
někam,
kam si můžu pro tvůj čas
doletět?

Kroužim v oblacích
když si tady
jak mám zastavit ten čas
když ti začne vadit?

Ve tmě kroužim
brečim, řvu a toužim
Jenom tobě sloužim!
Autor Šáry, 02.04.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí