Aktuální pocit 1

Aktuální pocit 1

Anotace: Život je láska, láska je život... ale jsem bez ní déle, než by kdokoliv tipoval.

Je-li přání pozitivní písní,
pak stávám se toho součástí.
Zasněně tak hledím do nebe,
sním zrovna o Tobě.
Jak moc Tě chci objímat,
o to více líbat.
Je to však delší než obejít svět,
tam a zpět...

Ta bolest v mém srdci je nekonečná,
ani smrt není takhle věčná.
Jak moc po Tobě toužím,
přesto že o Tobě ani nevím.
Netoužím jen po fyzické náklonosti,
ale hlavně o pochopení mé osobnosti.
Téměř každý den věřím,
že nám pomůže i Vesmír.

Uznávám mou naivitu,
nemůžu ve třiceti-dvou očekávat lásku.
Dnešní svět je pro romantiky příliš krutý,
musíme však v sobě nalézt klid.
Není důvodem se obávat,
někoho nového potkávat.
Dejte životu šanci,
ať nejsme jako v kleci.
Autor DeepThink, 12.12.2023
Přečteno 77x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí, co píšeš, ve svém profilu. věřím, že láska přijde. přeji hodně krásné inspirace. :-))*

13.12.2023 04:29:27 | Iva Husárková

Děkuji moc. :) Moc to pro mě znamená :)

13.12.2023 20:52:23 | DeepThink

:-))*

20.12.2023 02:33:05 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí