Stíny zapomnění

Stíny zapomnění

Anotace: ...

V temnotě duše, slzy dolů spějí,

srdce bolest svírá

Radost mě opouští, slzy mi oči zaslepují,

v bezvýchodné noci, kde čas ustavičně letí

 

Osamoceně lidský duch putuje,

toužící po štěstí, co zmizelo pryč

Do vzdálených končin, kde nikdo nevidí,

bez naděje na útěchu a vyhlídky na klid

 

Odešel záblesk naděje, co býval zářivý,

slunce svým posledním křikem zapadlo

Zůstala jen tma a prázdná očekávání,

přede mnou leží jen smutek a zapomnění

 

Touha po lásce, jak jasný jarní den,

neznámo kam na loďce odplouvá

Každý okamžik se v nekonečnu ztrácí,

naděje se vytrácí, stává se chmurným šeptem

 

Tak zpívejte smutnou píseň pro mé srdce zraněné,

ponořte se do temnoty, do pekla hrozivého

Možná jednoho dne, se vrátí úsměv na tvář,

smutek ustoupí, z mého stínu navždy zmizí

Autor Misha, 14.12.2023
Přečteno 75x
Tipy 9
Poslední tipující: o3_gambit, kozorožka, Frr, Lesní žínka, Bufik, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsáno

15.12.2023 07:49:08 | kozorožka

děkuji Ti za komentář i zastavení...

15.12.2023 20:08:27 | Misha

Krásná, Míšo!

14.12.2023 20:49:41 | Žluťák

děkuji moc za komentář i zastavení, je to od Tebe moc milé:-)

15.12.2023 20:08:10 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí