Chutná?

Chutná?

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~ ~~~

~~~~~~~~

.......................

~~~~~~~~~
Prý ten její muž
šikovný byl kuchtík
ze strouhanky
složil by i rohlík
k obědu
si ohřál párek
k němu
nastrouhal si křen.
Strouhnul se do prstu
a slyším
ale"čert to vem"
na čaj připálíl vodu
pak říká,
já vařit nedovedu
s tím nic neprovedu.

Jenom tak si vzdychá
vodu na čaj míchá
no jo,vařečkou
konvici pak přikryl
pokličkou
pak tam hodí
s čajem pytlíček
nachystá si na čaj
hrníček
a čeká a čeká a čeká,
pak hledá do čaje
asi rum nikde ho nevidí
do čaje dá med.
Chutná?
Nech mě milá,nech.
Zajdu si k sousedům
ti mi půjčí rum.

~~~~~~~~~
...................
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 17.12.2023
Přečteno 86x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Psavec, Ondra, CULIKATÁ, Marten, o3_gambit, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těšíš.

17.12.2023 14:25:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí