Hvězdná filmotéka

Hvězdná filmotéka

Anotace: ...

Na noční obloze
běží ten nejlepší
film večera

V ležící poloze
sledujeme tu nádheru
a hvězdy - naši herci
chystají se k závěru
když ranní slunko
zatahuje oponu noci

A my nejsme schopni
odlepit svůj zrak
z toho nekonečna
...a ležíme jen tak

Režírující měsíc
opouští scénu
nemračí se pouze směje
aby přehrál co se děje
dalším šťastlivcům
kdesi na druhém konci
světa
Autor Alci, 23.12.2023
Přečteno 58x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, martinaV, Psavec, Žluťák, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí