To Vánoce

To Vánoce

Anotace: Zvony zvoní...

Jako každý rok, přichází radost v podobě padajících vloček.
Přichází dětský smích.
Jehličí voní celým domem a náš táta voní, krásně karibským rumem.
To Vánoce přicházejí.

Svátky klidu a pohody a to v objetí rodinného kruhu.
Další svíčka dohořívá.
Letošní Vánoce, nebudou jen hlad a bída.
Naše srdce jsou, k ostatním něžná a vlídná.

Betlémské světlo září, hřeje jako oběť,
kterou nám Spasitel před dávnou dobou věnoval.
Láskou jsou zaplavena srdce, všech milujících bytostí.
Buďte šťastní a plný radosti.

Zvony zvoní…
Autor Luko tulák, 23.12.2023
Přečteno 84x
Tipy 13
Poslední tipující: CoT, o3_gambit, šerý, Emily Říhová, martinaV, Psavec, kozorožka, Sonador, Žluťák, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí