Další konec

Další konec

Anotace: ...

slza teče
za ní teče krev
skřížené meče
strašlivá záře
jen bílo
vidím tváře
jsi to ty má vílo?
jsi to ty anděli?
jsem už v nebi?
ne jen zase sním
zase se probudím
já to vím
světlo zhasne
budík zazvoní
nebe jasné
slzu uroním
udělám krok
a další
ale co to???
nebe??
není to sen???
tohle není sen??
já nežiji??
děkuji ti bože
děkuji ačkoli nevím proč
chtěl bych lidem toho tolik říci
nemohu je to tak deprimující
točím se dokola
a kříčím
že už to vím
jaké to je umřít
už to vím
já nesním
Autor Mirusek, 02.04.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí