ZBUDE TU...

ZBUDE TU...

Zbude tu po mě kamion par motorových pil
A na pozemku zvířata a barák kde jsem žil
Pak jediný můj potomek milovaný syn
Postará se o domek a převezme můj díl

Může si v kamnech zatopit pit likér z bezinek
A do mý starý postele privést pár Jezinek
A až to spolu rozjedou líp než já za mlada
Můj duch se blahem tetelí no to je paráda

To potom spoznám s radostí
Že úkol splnil jsem
A oproštěn všech starostí
Zas splynu s vesnírem
Autor jondys, 30.12.2023
Přečteno 62x
Tipy 13
Poslední tipující: Hadrák, Iva Husárková, Tomcat, cappuccinogirl, Psavec, martinaV, mkinka, Lesní žínka, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí

30.12.2023 10:14:23 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí