Tichá pláň

Tichá pláň

Na pusté pláni zabalené do ticha

V závějích sněhu, pod bílou peřinou

Hledám čas ztracený, vzpomínky vybledlé

Hřejivé chvíle, co čas teplými barvami maloval

 

Ta pláň je v mé hlavě, zasypána prachem času,

Pod vrstvou bolesti, pod nánosem strachu

Hnije tam vše, co kdysi mě hřálo

Leží tam slunce, co na mé dny se smálo

 

Ztraceno jest tam vše, co dříve smysl mělo 

Autor fisus, 30.12.2023
Přečteno 61x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, kozorožka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž je najdeš :-)

30.12.2023 21:10:32 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí