Kluk

Kluk

Jako malý kluk
Nesnáším ten hluk
Všechno strašně řve
A je moc křivé
Jen vlastní svědomí
Potrápit dost umí
Ty co nějaké mají
Ti nic netají
Na nic si nehrají
Všechno vyhrají
Když potichu, potají
Na ten svět zírají

Autor Poledne, 31.12.2023
Přečteno 73x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, mkinka, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí