Chytil jsem druhý dech a jen tiše prosím a čekám

Chytil jsem druhý dech a jen tiše prosím a čekám

Proč má slova bereš na váhu kajícnosti věř mi dál chci jít za tebou kam půjdu to vem čert srdce mé jde za tebou snad prchlivost a bolest strach mě zničí jak kouř bez cíga chci být nad věcí jsem jen robot Terminátor ty jse tiše směješ já už vysilující stroj že chcípl tady pes omlouvám jsem všem co jsem ublížil vím že Bůh co mě stvořil a nabídne mi to co jsem jsi závislosti vybojoval jde to jse mnou od deseti pěti tak má skvoucí rosou ranní vůně santálové dřeva čekám v koutě brečím že jsem jak ten magor co mu teče mlíko od huby až přijde čas soudu tak tiše po tichu přijdeš třikrát mě zapřeš a vejdeš děkuji děkuji děkuji pak je to v rukou božích.

Autor kmosa, 11.01.2024
Přečteno 75x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímně, co je na tom za báseň? Možná by i byla, kdyby to nebyl jen odhozený text.

11.01.2024 17:46:55 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí