Na hraně lásky

Na hraně lásky

Anotace: o filmu

Dylan a Caitlin, William a Vera,

čtveřice lidí,

co naplno žila.

Kamarádství

uprostřed bohémovo slov,

bláznovství,

útěk do šalebných strof.

Za války přežívat

jak se dá.

S důvěrou, ve které se sokyně

nehledá.

Ukrytá v básni

milenka mlčí,

ale mluví za ni

vyplašené oči.

Příběh plný úsměvů, příběh plný slz,

mohlo být líp,

ale bylo hůř.

Za nevázaný život

platí se cena,

na řadu přichází poslední scéna.

Rozloučení s šibalským mrknutím oka,

dvě přítelkyně a Dylanova sloka.

Autor martinaV, 18.01.2024
Přečteno 99x
Tipy 16
Poslední tipující: Ďábel sám, Emily Říhová, Iva Husárková, jort1, Psavec, Fialový metal, Žluťák, mkinka, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí