Budovatelská

Budovatelská

Anotace: bojkot lenocha

Sbírka: Dva svetry

vyhnali mne kdysi z ráje
vyhrnu si rukávy
životem jdu usmívaje
občas lehnu do trávy

nedělejte ze mne vola
rozum stojí nejen kola

dokud slunko zdarma hřeje
nežere mne beznaděje

Autor Uličný, 25.01.2024
Přečteno 70x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí