Zátišie

Zátišie

Anotace: -

Zátišie

Vietor strašne duje
svoju kosu kuje.
Je to plač?
Zbohom detstvá, keď sme sa báli
zbohom princezné a králi.
Je to plač.

Zbohom priateľ Piatok
Robinson má smútok,
ešte sa stretneme?
Človek má bôle väčšie
svojím korytom tečie,
ešte sa stretneme.

Sú to oči, je to slza,
soľ predsa nezamŕza
na tvári.
Nebo horí fantasticky
výraz hysterický
na tvári.

Nemožno búrku zastaviť
ani blesky pozdraviť
smutná chvíľa!
Nevracaj sa do neba
bolo by ťažko bez teba
smutná chvíľa.

Vraví, že sa vráti
všetko drahé berú piráti
ku hviezdam.
Podáš mi ratolesť
kráčaš cestou hviezd
ku hviezdam.

 

Autor IronDodo, 27.01.2024
Přečteno 77x
Tipy 21
Poslední tipující: Iva Husárková, o3_gambit, zde.neck, jort1, RadekČ, Žluťák, Fialový metal, Narragan, Psavec, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem vám priatelia

28.01.2024 14:56:37 | IronDodo

piráti jsou prevíti

28.01.2024 14:35:57 | jort1

Zase tak krásná a s nevšedně zbásněnými obrazy, které důvěrně známe.

28.01.2024 07:10:50 | Anfádis

Hodně blízké.

27.01.2024 21:24:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí