Lament nočního motýla

Lament nočního motýla

Anotace: Netřeba...

Jemný šustot tančící v tichu,
Možná je to ten můj cíl?
křídla temná zhasla svíčku
Hledám věčnost... a možná dýl

Pod oblohou hvězd, žít a nechat žít
světlo Měsíce je tichý společník
Na půl cesty světa, kde stíny pláčou,
ztracený v tajemství noční samoty

Oči hledající slunce v nekonečné mlze,
Letím dál, však co jiného zbývá
Takový můj život, pohleď na motýla
ve stínu světla, jenž nikdy nezhasíná
Autor MysticB, 28.01.2024
Přečteno 66x
Tipy 18
Poslední tipující: Rafinka, Fialový metal, zde.neck, Tomcat, o3_gambit, Anfádis, Psavec, Žluťák, Sonador, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí :)*

28.01.2024 21:36:34 | narra peregrini

Pěkný závěr.

28.01.2024 21:09:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí