Milovala jsem tě

Milovala jsem tě

Anotace: Opět zklamaná...

Dlouho jsem tě milovala,
pohledem tě spalovala,
v noci oka nezamhouřila,
ve dne rozpačitá byla.
Jen na tebe jsem myslela,
tebe obdivovala,
s tebou vždy usínala
a s tebou se probouzela.
Každý tvůj pohyb sledovala,
všechna tvá slova poslouchala,
ale vnímat je nedokázala.
Dlouho jsem tě milovala,
dlouho se trápila.
ale teď už vím,
že se více nespálím.
Autor Jůlinka, 03.04.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jak jsi to vyresila? :) docela bezne tema, hodne bolestne... chybi mi tam to rozreseni;)

03.04.2007 21:19:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí