Naposled

Naposled

Popel z jedné cigarety,
marný jako prázdné věty…
Podzemí je naším světem.
Láska možná - učitelem?
Vedeme válku.

Cigareta dohořívá.
Samá voda… přihořívá…?
Způsob cesty, její doba
není nic než naše volba -
zvolíme dálku.

Plaveme a já se topím,
mezi dvěma světy volím.
Injekci už tiše chystáš,
z řeky ven mě k sobě taháš -
na svůj břeh.

Naposled mě smutně líbáš,
bojíme se, ty mi šeptáš.
Dobře vím, co v ruce skrýváš,
vím, co jediné nám zbývá.
Žádný spěch...
Autor Chane, 07.02.2024
Přečteno 112x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, martinaV, Marťas9, Rafinka, Ondra, Žluťák, Psavec, Protos1182, Kan, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsáno...

07.02.2024 17:59:25 | Rafinka

Děkuji :)

07.02.2024 18:01:56 | Chane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí