o lásce

o lásce

Láska k tobě je nekonečná
ale ztráta je bolestivá
Chvíle s tebou jsou krátké
ale vždy dokonale

Hudba mě vždy ničí
ale i přesto dale píší
City jsou mou slabosti
proto to vše kryji

Rýmy skladat neumím
i přesto to sdílím
Pod rýmy se kryje
vždy vše dobře

Každý můj verš
nestoji za keš
Moje pevný rami
tvoří láska k ní

Moje staré šrámy
piši novo strany
Dopisy ti tu piši
ktere se ti nedoruči

Její krása je dokonala
má odpornost je věčná
Tvé umění je dokonalý
mé slouží jako odpady
Autor Smrtka1, 08.02.2024
Přečteno 85x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snažíš se psát a to je dobře.

08.02.2024 10:39:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí