Už přišlo jaro?

Už přišlo jaro?

Anotace: *~*~*~**~*~*~*

.......................

*~*~*~*
Už přišlo jaro?
To ptají se kořínky v zemi
už je nám moc smutno
po slunci,po teple,
věřte mi.
Tak ze země vystrčí
jen kousek sebe
sluníčko jarem nehřeje
trošku to ještě zebe,
ani není vidět
jarní modrá obloha
jen mlha,bláto
no,obleva.

Tak honem dolů zpátky,
na pravé jaro
je opravdu trochu čas
zima jen tak laškuje
prý přijde zas.
A proto ještě
kořínky v zemi zůstají
až je to pravé jaro
polechtá
tak pak ze země koukají.
To potom ani semínka
jen tak nečučí
ale s jarem pučí a pučí
a pučí…

*~*~*~*~*~~

.....................

Autor Květka Š., 11.02.2024
Přečteno 73x
Tipy 17
Poslední tipující: Chane, o3_gambit, Fany, Iva Husárková, Marťas9, Stanislav32, Marten, Tomcat, Žluťák, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Květko, jak vždy u Tebe, krásné pohlazení :-)! ST

12.02.2024 06:46:29 | Fany

To je super.

11.02.2024 15:58:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí