Ze srpku Měsíce

Ze srpku Měsíce

Anotace: ~~~*~~~*~~*~~

....................................
~~~*~~~

Ze srpku Měsíce
nám spánek hlídá
anděl.

A ten co neusne
a jenom zívá..sám anděl se usmívá..
ten brzy ucítí pohlazení.
Tak anděl křídla roztáhne a letí pryč,
z oblaku na oblak
jak po schodech běží
od zemské brány
však zapomněl asi někde klíč.

Podívej, tam letí zlatý klíček
sám Měsíc
ho z nebe poslal,
klíč ten však spadl do pampelišek,
před bránou anděl
chvíli čekal.
Potom se otočí a letí zpět
hledá snad někde zámečníka?
Na jiném obláčku
obletí svět
neboj se,vrátí se.Anděl neutíká.

Já jsem na louce kdysi našla klíč
ale ten anděl byl dávno pryč.
Dám si ho na mašli
na krk pověsím
až někdy potkám anděla
smím si ho nechat?
Poprosím.

Anděl mi pošeptal že smím.


~~~*~~~

.............................

Autor Květka Š., 17.02.2024
Přečteno 77x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Emily Říhová, Kan, Ondra, jenommarie, Marcone, Žluťák, Rafinka, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...smíš!
Krásný den, Květuško:)

17.02.2024 23:21:24 | Emily Říhová

:-) DĚKUJI

18.02.2024 17:03:42 | Květka Š.

Bezvadný.

17.02.2024 17:12:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí